Telefónne číslo

+421

905 942 808

lomka

Návody na prípravu proteínových jedál

VŠEOBECNÝ NÁVOD NA PRÍPRAVU POKRMOV 

 

Vážení klienti,

 

pretože produkty predávame v originálnom balení, konkrétny spôsob prípravy jednotlivých produktov je uvedený na našich stránkach.

 

U niektorých je možný rôzny spôsob prípravy - líši sa v množstve studenej vody, v ktorej sa sáčok rozmieša. Záleží na tom, či preferujete hustejšiu alebo redšiu konzistenciu. Práve tak sa predovšetkým niektoré dezerty dajú konzumovať teplé alebo naopak aj vychladené z chladničky. Záleží na Vašej chuti.

 

Rovnako tak u pokrmov, u ktorých uvádzame prípravu v mikrovlnnej rúre, sami čoskoro zistíte, aký výkon a aký čas pri príprave vo Vašej rúre použiť.

 

AK NIE STE SI V NIEČOM ISTÝ, NEVÁHAJTE NÁS KONTAKTOVAŤ!

 

DEZERTY:

 

Vrecko nasypať do šejkra a zaliať 150 - 180 ml studenej vody, dokonale rozmiešať pomocou šejkra. Tri minúty nechať odpočinúť. Možné ohriať v mikrovlnnej rúre - nádobku otvoriť!!!

 

 

PALACINKY:

 

POMARANČOVÁ (80 ml), JABLKOVÁ (100 ml), PRÍRODNÉ (100 ml):

Rozmiešať v presne danom množstve studenej vody, nechať 3 minúty odstáť. Na rozohriatej panvici s nepriľnavým povrchom opečieme z oboch strán - môžeme na sucho alebo ľahko potrieť olivovým olejom.

 

CEREÁLIE ČOKOLÁDOVEJ, chrumkavé CEREÁLIE:

 

Sáčok vsypať do 80 ml studenej vody, nechať 3 minúty odpočinúť.

 

JOGURT S ČERVENÝM OVOCÍM:

 

Sáčok vysypať do 100 ml studenej vody, nechať 3 minúty odstáť

 

PUDING PISTÁCIOVÁ, VANILKOVÁ RYŽA:

 

Sáčok vysypať do 150 ml studenej vody, nechať tri minúty odstáť.

 

PUDING KOKOSOVÝ:

 

Sáčok rozmiešať s 200 ml studenej vody, vložiť na 2 hodiny do chladničky.

 

PUDING VANILKOVÝ, ČOKOLÁDOVÝ:

 

Sáčok vysypať do 150 ml horúcej (nie vriacej!) Vody, vložiť na 20 minút do chladničky.

 

OMELETA:

 

Sáčok zmiešať so 110 ml studenej vody, dokonale rozpustiť v šejkri, nechať tri minúty odpočinúť. Použijeme panvicu s nepriľnavým povrchom, môžeme ľahko potrieť olivovým olejom. K omeletám je možné pridať ľubovoľné množstvo povolené zeleniny (pozri vzorový jedálny lístok).

 

ZELENINOVÝ KOLÁČ:

 

Sáčok rozmiešať v 65 ml studenej vody, nechať tri minúty odstáť. Dáme na plech a pečieme v klasickej rúre cca 3 - 5 minút pri teplote 175 ˚ C.

 

POLIEVKY:

 

Sáčok vysypať do šejkra a zaliať 170 - 200 ml studenej vody, dokonale rozmiešať v šejkri, zvoľna ohriať na miernom ohni alebo v mikrovlnnej rúre (nádobu otvoriť!).

K polievke môžeme pridať povolené druhy zeleniny.

 

 

ŠPAGETY:

 

Obsah sáčku v miske zalejeme 170 ml vriacej vody, povaríme ešte cca 5 minút na plameni, alebo 2 - 3 minúty v mikrovlnnej rúre. Na špagety môžeme nastrúhať 50 g tvrdého syra s maximálnym obsahom tuku 30%.

 

KURACIE NUGETY:

 

Obsah sáčku zmiešame s 60 ml studenej vody, na plechu na pečenie papieri vytvoríme cca 5 ks nugety, pečieme v rúre 20 minút pri teplote 200 ˚ C.

 

CESTOVINY:

 

Varíme v osolenej vode 6 minút. Ak je súčasťou balenia omáčka, zriedime ju 100 ml horúcej (nie vriacej) vody a podávame. Cestoviny môžeme ochutiť zeleninou, tuniakom, syrom.

 

ZEMIAKOVÉ PYRÉ:

 

Obsah sáčku zmiešať so 100 ml horúcej vody.

 

BUCHTY ČOKOLÁDOVÉ:

 

Sáčok rozmiešať s 80 ml studenej vody v šejkri na úplne hladkú hmotu. Nechať chvíľu stáť, dať do sklenenej misky a ohriať v mikrovlnnej rúre pri najvyššom výkone asi 40 sekúnd.

 

E-shop

 

 

Hore ^